Chèvrefylld fläskfilé med vinsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 75-100 g chèvreost
  • 3 msk persilja
  • hackad
  • 1 msk flytande margarin
  • 3-5 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Vinsky
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 1 dl hönsbuljong av fond eller tärning
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar
  • 4 portioner ris
  • kokt
  • 1 liter blandad sallad
  • t ex mâche
  • rucola eller lollo rosso
  • 2 tsk olivolja
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar
  • 300 g gröna bönor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.