Ceasarsallad med fläskkött & Ceasardressing
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2013 in fläskkött, huvudrätt, mat, sallad, smårätt
  • 300 g benfri fläskkotlett, fläskytterfilé eller färdigstrimlat fläskkött
  • 4 skivor vitt surdegsbröd
  • 150 g)
  • 300 g goda, riktigt mogna tomater
  • 2 små färska lökar, eller schalottenlökar
  • flagad parmesan
  • olivolja
  • 2 sardellfiléer
  • 1 äggula
  • 0,5 msk vit balsamvinäger
  • 1 liten vitlöksklyfta, skalad
  • 0,75 dl olivolja
  • dl
  • 0,5 dl riven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.