Cashewkakor med hallonchiasylt
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 st Tid: 15 minuter + 1 1/2 t (för sylten)
  • 2 1/2 dl dinkelmjöl, siktat
  • ¾ dl rårörsocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1/4 tsk salt
  • 1 1/4 dl cashewnötssmör
  • ½ dl honung
  • 1 ekologisk ägg, lätt vispat
  • 1 dl hallonchiasylt
  • Hallonchiasylt
  • 2 dl 225 g frusna ekologiska hallon
  • 1/2 dl äkta lönnsirap
  • 2 msk chiafrön
  • 1 tsk vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.