Caramel Pear Cake
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 tsk salt
  • 240 g rumsvarmt smör
  • 1,5 dl strösocker
  • 240 g riven marsipan
  • 6 ägg
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 150 g puré av ett moget skalat och urkärnat päron
  • 4 msk smör
  • 1 dl ströbröd
  • 1,5 dl strösocker
  • 85 g smör i tärningar
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 3 dl strösocker
  • 0,75 dl vatten
  • 0,75 dl vispgrädde
  • 400 g rumsvarmt smör
  • 5 äggvitor
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 burk liten päron i lag i tärningar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.