)Imorgon är tanken att jag tillslut ska träna lite på Angel Food Cake. Salty CaramelChocolateCakeBottnar270 g vetemjöl450 g strösocker135 g kakao9 g bikarbonat6 g bakpulver7 g salt90 g neutral olja265 g mjölk blandad med 20 g vit vinsvinäger285 g hett kaffe3 ägg2 tsk vaniljessensSätt ugnen på 180 grader (ej varmluft). Smöra och mjöla fyra formar som är ca 15 cm i diameter (samt en som är 20 cm i diameter för det blir smet över till antingen ytterligare en större tårtbotten eller ett gäng cupcakes)
Caramel Pear CakeBottnarna240 g rumsvarmt smör240 g marsipan150 g strösocker1 tsk vaniljpulver6 ägg170 g vetemjöl6 g bakpulver5 g salt60 g mandelmjölca 150 g purégjord på ett moget skalat och urkärnat medelstort päronSätt ugnen på 175 grader (150 grader varmluft)
Botten. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa 2 runda former (24cm dia. ). Lägg åt sidan. Sila ihop mjöl kakao bikarbonat och salt i en skål (varför sila kanske du undrar
Pour the caramel over the cake bases and put back in the fridge. caramel sauce. This is a cake that you make in no time, no oven is needed and I can say that it is so good
Här kommer andra tårtan som jag bjöd på som innehåller vaniljbotten,skogsbärsmousse,hallonmousse,spacklad med gudarnas smörkräm och dekorerat med bär doppade i choklad
Vispa ihop mascarpone, florsocker och grädde till en fast slät kräm. 250g mascarpone ost. Sockerlagen (jag öppnade en konservburk med mandariner ( spelar ingen roll vad det är för frukt) och använde den sockerlagen istället för att göra en
Några steviadroppar med caramel flavor (kan uteslutas men rekommenderas). instagram 100kitchenstories. Smörgåsar och smörgåstårta är verkligen en typisk svensk och skandinavisk rätt som serveras vid olika typer av bjudningar som till exempel födelsedag, bröllop, möte, minnesstunder osv
The middle layer"Creamy peanut / nutchocolate mix". Today I made a little snickers cake. Place baking paper in a small baking pan and spread the batter out evenly, top with middle layer and melt chocolate over a water bath
Den här amerikanska chokladtårtan hade jag bakat till påskmiddagen. Och ja, jag älskade den. Så om du gillar mastiga chokladbakverk så är det ett måste att pröva denna tårta
Caramel. En stund innan det är dags att äta glasstårtan kan man göra caramelsåsen. Häll sedan på caramelsåsen på samma sätt, över chokladen och glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.