Vi drar igång veckan med nåt sött. Hemmagjord dajm kan ju inte bli fel, liksom. Skär eller bryt dajmen i lagom stora rutor när chokladen stelnat helt Förvaras svalt
Serveras med lättvispad grädde eller vaniljglass. (Frestas inte att använda kokos - det tar överhanden, ska prova med malda nötter nästa gång) Bred ut smeten i formen och grädda den i 175 º varm ugn i 18 minuter
Mitt år i USA präglades av kaffe latte och övergick sedan i svart kaffe med en skvätt mjölk. Mixa ihop philadelphiaost med socker, kaffe och vaniljsocker tills kaffet löst upp sig
Är du nyfiken på mitt första försök med denna muffins kan du kolla in mitt tidigare inlägg här. Känn med en sticka innan du tar ut dina muffins, stickan ska komma ut torr
Njut den med en klick grädde. 200 g marabou dajm. Blanda alla ingredienser förutom chokladen. Vispa inte. Häll smeten i en lite mindre springform än den "normal" stora
) om man glömt handla med. DAJM. Micro hade vi ingen då jag var ung men det blir alltid bäst ändå i en tjockbottnad gryta på gammalt hederligt vis och det är bara att måtta upp allt och blanda medans smör och allt smälter ihop på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.