Cappuccinocheesecake med dajmkross
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kexbotten
  • 200 g Digestivekex fullkorn
  • 75 g flytande margarin
  •  
  • Fyllning
  • 2 ägg
  • 1½ dl strösocker
  • 400 g philadelphiaost light
  • 200 g crème fraiche light
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 portioner cappuccionopulver med dajm
  • 2 dubbeldajm
  • finhackade
  • Saft och skal av ½ citron
  • 1 msk gelatinpulver
  • 1 dl kallt vatten
  •  
  • Garnering
  • Frysta eller färska hallon
  • Kakaopulver att pudra över
  • Cappuccinoströssel (finns att köpa hos Borgeby Kryddgård)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.