Caponata med vinterpotatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 500 g fast potatis
  • 250 g aubergine
  • 250 g squash
  • 1 st paprika
  • 2 st stjälkar selleri
  • olivolja
  • 1 krm chiliflakes
  • 2 tsk basilika
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st burk krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 0.75 dl pinjenötter
  • 4 msk kapris
  • 2 dl hackad persilja
  • 5 tsk rödvinsvinäger
  • 1 tsk strösocker
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.