Canneloni med spenat och ricottafyllning
Chokladdoppade jordgubbar
Chokladdoppade jordgubbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g cannelloni
  • 400 g arrabbiatasås (en liten hetare tomatsås med chili)
  • smör till formen
  • 300 g fryst bladspenat, upptinad och finhackad
  • 500 g ricotta
  • 2 krm salt
  • Béchamelsås
  • 6 dl mjölk (alt 3 dl om rören förkokas)
  • 100 g smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 krm muskotnöt, riven
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 3 dl 6. Häll över béchamel på de stående små stubbarna och avsluta med tomatsås.
  • 7. Ställ in i ugn på

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.