Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Smula sedan ner gorgonzolan och smaka av med peppar. Krydda med lite fling salt. Alla i familjen tyckte det var gott, och då får vi ta hänsyn till att Tommy inte tycker om starka ostar eller spenat
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Servera med sallad. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.