Ringla också en tunn stråle Milda längs med filéerna, i mitten. Rör ner lätt créme fraichen och blanda ut noga och koka ett par minuter, smaksätt med cayennepeppar och ev mer salt
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Cannellonimed köttfärs. Crème fraiche is da thing helt enkelt, så även på de här cannellonin. Sedan jag lagade den nakne kockens två olika lasagner med crème fraicheblandingar, har den vita såsen fått stryka på foten här hemma
Nackdelen med receptet var att. Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Cannelloni är en traditionell italiensk pastarätt, men rätten förekommer också i spannien, där de kallas för canelonas och är en klassisk julrätt i Spanien, där den fylls med köttfärs eller kalkon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.