Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Häll hälften av tomatsåsen i en långpanna. Blanda spenatenmed ricotta- ost och crème fraiche. Fyll pastaplattorna med ricotta-smet och rulla ihop till rullar
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt riven parmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Häll hälften av tomatsåsen i en långpanna. Blanda spenatenmed ricottaost och crème fraiche. Fyll pastaplattorna med ricotta-smet och rulla ihop till rullar
Baddar ögat med silvervatten och pimpar även min ACV dryck med silver. Jag vaknade tvärt av att min Fitbit burrade så jag stängde av den med två fingerknackningar
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.