Första gången jag åt friterad camembert var i Piteå på Noliamässan för ett X antal år sen. Jag stekte min panerade Camembert i olja och lite smör i en liten stekpanna
300 g camembert. 300 g camembert 2 ägg 3 dl grovt ströbröd eller panko 1 l neutral frityrolja salt och peppar 125 g hallon lavendelhonung citronverbena eller mynta, till garnering
The post Ugnsbakad camembert med vitlök och timjan appeared first on Matochbakverkstan. 1 st camembert eller brieost, (inte alltför mogen). 1 st camembert eller brieost
Servera med sallad och en bit baguette 1 camembert (250 g). Sätt ugnen på 210 grader. Dela osten i två halvor (som en tårtbotten) och lägg dem i varsitt av locken till osten
Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friterad camembert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.