Det är CajsaWargsvåfflor. Våffeldagen idag, har ni ätit några våfflor idag då. Jag har ett Supergott recept på belgiska våfflor på bloggen men idag testade jag ett nytt recept som jag hittade i Nerikes allehanda
CajsaWargs skinka griljeras inte utan serveras med sitt "kryddtäcke". Cajsa Warg (kokboksförfattare som levde på 1700-talet) svepte in sin kryddskinka i tjock rågdeg
Efter lunchen gick vi vidare till Cajsa Warg som ligger på Renstiernas gata 20. Idag bestämde jag och David oss för att åka in till stan ganska tidigt, ta en kaffe och bara strosa runt lite
Häromkvällen var det verkligen ett sånt där man tager vad man haver tillfälle i vårt kök. Vi skulle vara bortresta några dagar så det gällde att äta av det som fanns att tillgå
I vår familj äter vi ofta våfflor, så det blir nog inte glädjeyra när jag plockar fram laggen idag. Tänkte dela med mig av det här mjölkfria receptet på våfflor
hahah Deras önskan var att få våfflor till mellanmål. Grädda våfflorna och servera med sylt och grädde, vi hade även tunna bannan skivor till våra våfflor, mums
De blir inte riktigt lika frasiga som "vanliga" våfflor, men mycket goda. Lchf Våfflor ca. Grädda till våfflor, eller små plättar om ni inte har våffeljärn
Har experimenterat fram ett riktigt gott recept på glutenfria våfflor som tack vare mandelmjölet blir härligt frasiga utan enorma mängder tillsatt fett
Samma sak är det med våfflor i muffinsform. Jag använder min morfars recept på frasvåfflor med mineralvatten, men det går säkert lika fint med något annat recept (eller färdig mix om man har brådis)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.