Här i sommarstugevariant medgrillad kyckling och - i brist på mixer - hackad dressing. Smaka av med eventuellt lite mer citron eller vinäger samt salt och peppar
Servera med kokt ris och strö gärna över färsk Timjan. 1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Grillad kyckling, dressad matvetesallad med halloumi och keso. Bara att gnida in kycklingen med valfria kryddor, lägga ner i Crock Pot och vänta medan Crock Pot gör jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.