Smaka av med salt och peppar. 1. Salta vitkål och morötter lätt. 2. Rör ner vinäger. Låt dra 15 minuter. 3. Häll bort vätskan som bildats och rör ner resterande ingredienser
Vi är ju som bekant varken välsignade med vare sej trädgård eller fruktträd, däremot är vi välsignade med vänner, kollegor och släktingar med både trädgårdar och träd, och tack vare dom hade vi en smärre översvämning av just äpplen i vår kyl ett tag
Äppelcoleslawmed mynta. Den friska och fräscha äppelcoleslawen bryter av den ostiga biffen. Rosta surdegsbröd köpt eller hembakat i en grillpanna med olivolja
Blanda färsen med vitlök, lök och kryddmix. Blanda med kål, äpple och lök. Smaka av med salt och peppar. Servera spetten med tortillabröd, cocktailtomater, coleslaw, salsa och jalapeños
Så nu har jag haft en period med äpplen i maten. Nedan finns recept på samtliga, med foton. Men det utan foto är smörgås med tjockt lager dijonsenap, entrecote (/skinka funkar också) och skivat äpple
Sortimentet utökades sedan medBurgish och Pastejish som jag ännu inte har haft förmånen att testa. En härlig låda med Scan Faluish och allt som behövs för att laga till Hawaiian Korvstroganoffish
Smaka av med salt och peppar. 1. Salta vitkål och morötter lätt. 2. Rör ner vinäger. Låt dra 15 minuter. 3. Häll bort vätskan som bildats och rör ner resterande ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.