Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. Bullar till fikat är en riktig klassiker. Senast jag bakade gjorde jag en ny variant av snurror, som jag fyllde medvaniljkräm, smör, socker och mald vaniljstång
Med en egengjord vaniljkräm så blir det riktigt riktigt gott. För någon månad sen så fikade jag med en vän på MAX och hon tipsade mig om att äta deras hallonpaj och jag var frälst vid första tuggan - SÅ GOD
Jag valde att göra en vaniljkräm (med pulver, mjölk, vaniljsocker och vaniljpulver). Grejen heter Cupcake cropper och är till för att lätt kunna gröpa ur muffins så man kan fylla dem med något gott
Färska jordgubbar i bullar, funkar det. ) förvandlas till marknadsplats där man kan hittar tonvis med frukt och grönt, blommor, färsk pasta av olika sorter, ostar, ägg, kött av alla de slag, delikatesser och kläder
Gör ett djupt hål med tummen mitt i bullen och fyll medvaniljkräm i lagom mängd. Blanda en skvätt mjölk med florsocker tills du får en fast men samtidigt lite rinnig glasyr
Vanliga bullar som jag spritsade vaniljkräm i. Förut bakade jag vaniljbullar ganska ofta och de var supergoda nybakade men jag tyckte inte att de gick så bra att frysa
Eftersom vi gjorde dubbel sats vaniljkräm passade vi på att baka bullar samtidigt. Därför gjorde vi vaniljkrämenmed ägg, vispgrädde och äkta vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.