4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Börja med att ansa de färska bönorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna riktigt tunt med en vass kniv. Fortsätt bryna på medelvärme i 3–5 minuter. 50 ml flagad eller hackad mandlar
Tillsätt bönmix (kidneybönor, kikärtor, vita bönor) med dess spad, plommontomater och tomatpuré. Skala lökarna, skiva den gula löken och låt steka på medelvärme tillsammans med lite olja tills det mjuknar, tillsätt krossade vitlöksklyftor och rör om
Bryt broccolin i buketter. Låt broccoli och squash rinna av. 1 broccolistånd. Förväll broccolin i lättsaltat vatten ca 5 minuter. låt den koka medbroccolin i ca 2 minuter. 1 broccolistånd
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.