Dessutom gjorde vi (eller mest Sandra om man ska vara ärlig) Bounty-godisar. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen. 50 g smör. 5. 50 g smör
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 0,5 tsk salt. 2, 5 dl strösocker. 4,5 dl vetemjöl. 0,5 tsk bikarbonat. 5. 2-3 cm i diameter. Sätt ugnen på 175 grader. 12-15 minuter mitt i ugnen. 0,5 tsk salt. 2, 5 dl strösocker. 1 ägg 4,5 dl vetemjöl. 0,5 tsk bikarbonat
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. 25-35 st. 5 dl vetemjöl. 1 dl sötmandel. Sätt ugnen på 175 grader. 5. 25 minuter. Ta ut längderna och sänk ugnsvärmen till 125 grader. Lägg dem på sidan och torka dem i ugnen i ytterligare 15 minuter. 25-35 st 100 g smör. 5 dl vetemjöl. 1 dl sötmandel
Skala och dela äggen. äggen i 5 min. 50g färskost tex Philadelphia. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 5 skivor kavring. 50g smör. Lägg gelatinbladen i en skål med vatten i ca 5 min. 50g färskost tex Philadelphia. 5 skivor kavring. 50g smör
Lingonkola , 30-40 st 2 dl frysta lingon 1 ½ dl vispgrädde 2 ½ dl strösocker 1 msk ljus sirap Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme tills kolan håller 125°. Remsans rocky road , 1 form 20x30 cm 200 gram mörk choklad, 70 % 200 gram mjölkchoklad (ta en utan för mkt tillsatser) 25 gram smör 1 burk kondenserad mjölk 2 tsk vaniljsocker 3 dl salta cashewnötter & jordnötter 2 dl marshmallows (klipp stora i mindre bitar) Klä formen med aluminiumfolie. 30-40 st. 25 gram smör
De senaste veckorna har det provlagats, provlagats och provlagats, rätter har förkastats eller fått godkännande, vin- och matkombinationer har undersökts
Idag har min lilla påsktips-serie kommit till en god avslutning. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 minuter. Det blir cirka 10 små desserter eller 4-5 större av den här satsen
0,5 dl bostongurka. 0,5 dl creme fraiche. 0,5 dl mjölk. 150 g riven ost. 600-800 g högrevsfärs. Låt stå i 5 minuter så att ströbrödet får svälla. Forma till cirka 2,5 centimeters tjocka hamburgerbiffar, då blir de inte torra utan saftiga och goda. 5. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 0,5 dl bostongurka. 0,5 dl creme fraiche. 2 ägg 0,5 dl mjölk. 150 g riven ost. 600-800 g högrevsfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.