Servera brysselkålen med rostad mandel, skivad rödlök, smulad fetaostoch olivolja. Du behöverBrysselkålMandel, skaladRödlökFetaostOlivoljaGör såhärSkölj brysselkålen och plocka bort fula blad
6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda grönsakerna med granatäppelkärnor, smulad fetaostoch färsk spenat. Ett nytt och mycket gott tillbehör är denna ljumma sallad med smak av kanel, kardemumma, ingefära och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.