Klyv vitlöken i halvor och lägg ned i burken tillsammans med lagerblad och rosmarin. Häll på svartpepparkornen och honungen och fyll sedan på med vinäger tills att burken är fylld
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Gnid det nystekta brödet med en delad vitlöksklyfta. Mosa dem därefter lätt med en gaffel. Innan dess så gjorde jag denna när ett killgäng (G8-gänget) som min man är med i skulle laga mat och bjuda oss tjejer på en trerätters
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Dela tomaterna och blanda dem i en skål med vitlök, olivolja, salt och peppar. Att göra egna små vitlöksrostade körsbärstomater är enkelt och tar inte så lång tid heller
Jag har förberett de här godingarna för grillmiddag som vi ska ha med våra ryska vänner på lördag. Idag bjuder jag er på goda ugnsrostade körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.