Bruna pepparkakor, bleka vetekex och två "fräsmedel för porositet"
Mat
Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1 1/2 dl sirap
  • 100 g farinsocker
  • 100 g strösocker
  • 1 msk malen kanel
  • 1 msk malen ingefära
  • 1/2 tsk malen kryddnejlika
  • 1/2 tsk malet pomeransskal
  • 1/2 tsk malen eller finstött kardemumma
  • 1/2 krm finstött kryddpeppar
  • 650 g vetemjöl
  • 1 msk bikarbonat
  • 200 g vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • 100 g smör
  • 1/2 dl vatten
  • 3 dl gräddfil
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl ostmassa
  • 1 dl finhackade valnötter
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • 1 1/2 dl ostmassa
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad persilja
  • 1/2 krm salt
  • 1 - 1 1/4 dl ostmassa
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.