Bättre att börja med den mindre mängden och söta i efterhand i så fall. Här kommer ett busenkelt recept på blåbärsmousse som är så gott som tårtfyllning
Denna mousse får med all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta
Idag gjorde jag om den till LCHF-style, har sötat med agavesirap eftersom jag inte tycker om smaken av sötningsmedel, men vill du söta medsötningsmedel så går det säkert också bra
Det fullkomligt regnade recept med mascarpone i den här bloggen och nu börjar det igen. Vi har fått lite pippi på mellanmål här hemma och den här blåbärsmoussen har blivit en favorit, här hemma går den rätt och slätt under namnet blåbärsfluff
Tänkte ge er ett efterrättstips inför helgen, brownietårtamed hallonmousse. Redan fredag igen och vi har hunnit ha semester i tre veckor, vilket tyvärr betyder att det bara är en vecka kvar… Den här veckan har det ju i alla fall varit lite sommarväder, med sol och värme, vilket syns i mina odlingslådor där det växer så det knakar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.