Så här kommer nu ett recept på riktigt goda raw browniesmed smak av kanel. Dem är superenkla att göra, jättegoda att äta och perfekta att packa med som som en liten energibit
Skär köttet i bitar och bryn det i en stekpanna med smör. Servera med pressad potatis. Lägg över köttet i en gryta och tillsätt kryddorna, salta och peppra
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel ochnejlikamed en klick glass och rostade pistaschnötter
Koka upp vatten med socker och kryddor och låt koka ihop en minut. Med lite extra värmande kryddor blev det en jättegod kräm, som avnjöts lite ljummen med gräddmjölk
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Veganska browniesmed lakrits. Spritsa soyavispgrädde ovanpå och toppa med granatäpplekärnor. Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri)
Browniesmed knaprigt havretäcke. Och då passar dessa härliga brownies perfekt. Har man något annat favoritrecept på just själva browniesmeten som man absolut inte vill ändra på (jag gillar t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.