Att ha olivermediugnenblir också riktigt gott, älskar varma oliver. Sådana här rätter tycker jag om när man gör allt i en och samma ugnsform, snabb förberedelse och sedan bara iniugnen
Blanda väl och ställ ini kylen så att den får dra åt siglite smaker. Idag blev det fiskmed kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) ochsyrligvitlöks sallad
Nu är det bara att njuta av lördagskvällen och se fram mot söndagen, får se vad vihittar på då. Eftersom jag gillar rätter som lagas iugnen så fick det bli en i dag, kyckling fanns potatis fanns grädde fanns och kryddor fanns, hittadelitechipsoch så blev det en gratäng…
Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
Mannen får äran att sätta kniveni den och skära upp. Kycklingenrimmas många många timmarinnan den glaceras med endast japansk soja, honung ochcitronsaftoch avslutas iugnen
Pricka skalet på bakpotatisarnaoch lägg dem på en bit hushållspapper imikrougnen. Blanda kycklingoch lök med kesella, créme fraiche, chilisåsoch kryddor
Det blir ju så gott med en mildochgräddig ädel som får koka ihopsigtill en god sås. Sen kan man sätta sig på altanen eller i soffan medan smakerna bubblar ihopiugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.