Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Servera med sallad. Pajen toppad med riven ost och veganstanningen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, gärna en springform med löstagbar kant. ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen
Börja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. Njut med en sallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga med en gaffel och låt den vila i kylen i 30 min
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
Idag kör vi lite vegetariskt, broccolipajmed ädelost. Täck botten med ost, och. Nagga botten med en gaffel och förgrädda i ca 8 minuter tills det får lite färg
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.