Fräs purjo och champinjonerna, i medkassler och skinka. Lättkoka broccolin med lite salt. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Skiva kasslern och bryn skivorna i en stekpanna med lite smör. Du kan skala stabben med potatisskalare och ta bort den nedersta biten, sedan skivar du stabben tunt och delar kronan i små, halverade buketter
4 900 g fast potatis Stuvad spenat 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse 400 g fryst bladspenat 1/2 tsk salt 2 krm peppar Kassler ca 500 g kassler 1 msk olja Till servering 1 gurka Lägg till i inköpslistan
Broccoligratängmedkassler/skink- och ostsås. Skiva purjolöken grovt och låt koka med en sista minut. Späd med mjölken/grädden, lite åt gången och koka upp under omrörning ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.