Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Smaka av färsen med salt och peppar. Härligt goda färsbiffar som får smak av fetaost och basilika. Tillsätt grädde och smaka av med salt och peppar (det går att tillsätta lite stevia också)
Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Idag passade det att göra rejäl varm mat med åska och regn utanför fönstret
Skär osten i små bitar och blanda med färsen. 5 st gurka 2 dl grekisk yoghurt 1 st vitlöksklyfta salt peppar 1 msk olivolja Servera med. Forma färsen till 6–8 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida, tills de är klara. 1Servera med klyftpotatis, och en sallad med tomater, oliver och rödlök
Ingredienser Portioner. 4 400 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 msk potatismjöl 1 dl mjölk 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 dl mellangrädde 1 tsk soja smör till stekning Till servering basilika eller persilja hackad rödlök oliver pasta, couscous eller potatis Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.