Jag har alla mina favoritrecept samlade i en pärm med det blygsamma namnet 'Mina bästa recept'. Om ett recept lyckas med bedriften att bli godkänt, så blir det prydligt inskrivet under rätt kategori i ett worddokument
Gorgonzola Biffar med smörstekta champinjoner pimpade med lite salladslök. Hacka eller riv löken och blanda tillsammans med övriga ingredienser till en smidig smet
Broccolibiffar. Mosa allt med en potatismosare. Rör ihop allt med ägg, majsstärkelse och kryddor. Forma biffarna runda med hjälp av stekspaden och och stek dem gyllene på båda sidor
Stick med en gaffel på bakpotatisens alla sidor. Grilla köttet i grillpanna på het värme så alla sidor får fin färg, Lägg upp fint på tallrikar och garnera med något som du tycker är fint
Smaka av ädelostsåsen med svartpeppar samt ev. Servera med en frukt och grönsakssalsa. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. 2-3 rejäla tag med svartpepparkvarnen. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Men broccolibiffar, det hade vi aldrig testat tidigare när vi läste om dom hos Sara med bloggen Vardag, receptet sparades och sen låg det och mognade innan det var dags häromdagen att plocka fram det och prova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.