Källa. HelenaPortioner. Ca 20 små bollarIngredienser. 1,5 dl sötmandel1,5 dl sukrin1,5-2 msk vattenEv 1-2 droppar bittermandelolja50-75g choklad, 70% el 86%Gör så här
De här små godiskulorna gjorda på mandelmassa och choklad är supergoda och superenkla att göra. Receptet kommer från min mammas vän, men vi har gjort dom under några jular nu
Rulla mandelmassebollarna i den smälta chokladen. Ca 25 st. ca 25 hasselnötterca 1 ½ msk arrak punschextrakt eller 2 msk punsch200 g mandelmassa150 g mörk choklad
Använd en gaffel och doppa mandelmassebollarna i chokladen. Såhär i mellandagarna är det inte riktigt alla som vill äta julmat, men julgodis och julfika brukar fortfarande vara lockande för de flesta som har det minsta sockersug
Hade inte en tanke på att börja träna där alls, det fanns inte ens i huvudet förräns jag träffade på min gamla arbetskamrat Brittis och hon sa att hon tränade där
Tur att Björn bytte till vinterdäck på min bil igår kväll när jag jobbade för jag ska åka ner till Borlänge och köra mitt första träningspass på Friskis & Svettis snart och idag blir det cirkelträning gym med Brittis
I dag gjorde jag därför mandelmassebollar och la i knäckformar. Godis är gott. I alla fall på julen efter att man ätit mycket salt mat, som sill och skinka
och Brittis i receptionen, och Jimmy förstås. mina gamla lärare. 7 maj 2015, 00. 07. Ägnat lite av kvällen till att skriva klart en del av arbetet om katastrofmedicin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.