Tapasrätter. smått och gottFriterade små potatisbitar med het tomatsås och majonäsTill en sats. 1/2 kg potatis Olja för att fritera iHavssaltMajonäs (se länk)Salsa Brava
Varje år vi är i Sitges så brukar vi alltid äta på Nem och där har de världens bästa patatas bravas. I juni nu när vi var nere tog vi med oss min storebror och hans fantastiska sambo dit och och båda tyckte att det var bland de bästa bravasen de ätit
Patata bravas. Vi fortsätter att prova nya recept och denna fiskrätt var en jättegod kombination. När barnen bodde hemma tyckte dom att vi var så tråkiga när vi lagade mat
På tapas-bordet stod en spansk potatistortilla, patatas bravas, som är friterad potatis med en tillhörande chilikryddad sås, chilimarinerad scampi, fläskytterfilé fylld med soltorkad tomat, ost och basilika, vitlöksfrästa champinjoner, små spanska kryddstarka korvar, lufttorkad skinka, oliver, manchegoost och en härlig hembakt foccacia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.