Dagar som denna vill man helst inte lämna sängvärmen alls och det märktes här i morse minsann. Vi låg kvar och drog oss i evigheter, slötittade på tvn och bara njöt av att höra regnet och vinden utanför
Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Jag hoppas allt är bra med er och med oss är det kanon. Denna rätt var en av dem första rätterna som jag gjorde riktigt bra innan jag ens kunde laga mat
Tips, när du ska fritera, för att få bäst yta så rekommenderar jag dig att inte fritera så många potatisar åt gången för det blir inte bra helt enkelt och håll inte på och rör så mycket i början innan dom har fått en fin yta
Jag har haft svårigheter hela förra veckan att lägga in en beställning på Renée Voltaires hemsida. Olika typer av krångel med kortbetalning, och därhemma har bovetecrunchen sinat i skafferiet
Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.