Gör hål i degen med fingertopparna och tryck ner hackade soltorkade tomater och oregano. Det är enkelt att göra och går att variera med massa olika toppingar
Smula ned jästen i en bunke och rör ut med vattnet. Tryck gropar i degen med dina fingertoppar. 1 msk torkad oregano eller annan örtkrydda. Täck med plastfolie och låt jäsa i 1 timma. 1 msk torkad oregano eller annan örtkrydda
I senaste Smakboxen följde det med salta brödpinnar. La Mole sfornatini brödpinnar. Till plocket med syrrans familj gjorde jag dem ännu smarrigare genom att bre vitlöksost på toppen och linda parmaskinka runt
rosmarin eller timjanFörbered fyra plåtar genom att klä dem med bakplåtspapper. Med samma degbit ska du köra den igenom den delen på pastamaskinen som delar degen i typ tagliatellebreda bitar
Jag serverar dem med kokt potatis och haricot verts. Bryn fläskkotletterna så de får fin färg. Tillsätt vatten kryddpeppar, vitpeppar, lagerblad och lök i klyftor
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Krydda medoregano, salt och peppar och rör runt. Lägg potatisen på en plåt/ugnsform med höga kanter. Rör runt potatisarna med händerna så att all vätska fördelar sig väl
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga och med ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.