Brässerad grissida med korv, confiterad silverlök, rostad blomkål och blomkålspuré och friterad lök
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grissida:
  • Grissida 1,8 kg
  • Morot 2 st
  • Gul lök, stor 1 st
  • Rotsellerihuvud ½ st
  • Lagerblad, färska 3 st
  • Vildtimjan 3 kvistar
  • Salt och peppar
  • Korv:
  • Grissida, bakad 1 st
  • Grisspad från kokning av grissidan 1 l
  • Vatten 0,5 l
  • Fläskfärs 2,5 kg
  • Späck, malet 1 kg
  • Citronskal 5 st
  • Kummin 2 dl
  • Fjälster
  • Salt och peppar
  • Confiterad silverlök:
  • Silverlökar, normalstora 5 st
  • Smält smör
  • Blomkålspuré:
  • Blomkålshuvud 1 st
  • Schalottenlök 1 st
  • King solo-vitlök ¼ st
  • Grädde 2 dl
  • Mjölk 3 dl
  • Citronsaft ½ st
  • Salt och peppar
  • Friterad lök:
  • Rödlök 1 st
  • Mjölk 1 dl
  • Olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.