Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Ett tips är att gratinera varje auberginehalva i en ugnssäker portionsform, så går det att servera rätten direkt i formen
Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Så jag ska försöka göra det så enkelt jag kan här så det inte slutar för er med ett bränt durkslag, en förstörd kastrull och bokstavligt talat brända mandlar som det gjorde för en annan
Torka av aubergine & zucchini med papper eller en kökshandduk. med en sk "höftning" på mängderna. Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen
Aubergine. Smaka av med salt och peppar. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skölj salladen och skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Auberginemed linsröraEn kalorisnål, vegetarisk rätt med ugnsbakad aubergine och krämig linsröra. Dela auberginen på längden och lägg halvorna på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en ugnsfast form
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Så här gör du brända mandlar. Brända mandlar,. Klingskitchen Brända mandlar. Brända mandlar. Att göra bända mandlar är inte så svårt men var försiktig så inte sockret blir bränt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.