Bouillabaisse
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1 1/2 liter fiskbuljong av tärning eller fond
  • 1 tsk torkad timjan eller fänkål
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1 kg musslor med skal
  • 1 kg blandad fiskfilé, t ex lax, kolja, kummel
  • 250 g räkor med skal
  • 1/2 dl torr vermouth, kan uteslutas
  • salt, peppar
  • 1 äggula
  • 2 tsk vinäger eller pressad citronsaft
  • 1 krm salt
  • 1 1/2 tsk fransk senap
  • 1/4 krm vitpeppar
  • 1 dl mild olja
  • 2 vitlöksklyftor
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.