Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Fräs korv, lök och potatis i en stekpanna med matfett tills det börjar få fin färg. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar i en skål med en gaffel, så att äggulorna vispas sönder
Avsluta med att strö över persilja och servera tillsammans med sallad. Gör så här Tärna potatisen och sidfläsket i ca 1 cm stora bitar,skala och hacka löken fint
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Smaksätt med örtsalt och svartpeppar. Blanda med i salladen och servera till omeletten. Fräs lök, kassler och potatis på medelvärme i en stekpanna med matfett, 3–4 minuter
Fräs korv, lök och potatis i en stekpanna med matfett tills det börjar få fin färg. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar i en skål med en gaffel, så att äggulorna vispas sönder
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.