Idag blev det intervaller på löpbandet igen. När det är dags att dieta inför SM igen (börjar nog i slutet av maj) så blir det nog mer lågintensiv förbränning igen men just nu är jag sugen på att se hur kroppen mår av intervaller
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Det är dock så att kan man principerna så är det inte jättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
Upplägget är väldigt enkelt och de tar bara 16 minuter att göra (26 min med 5 min uppvärmning och 5 nervarvning), men kör man allt vad man har på intervallerna så är man helt slut efter. 30 minuter in i videon, där får ni se hur cykelintervallerna ska se ut
Axlar och intervaller står på schemat. För er som vill hänga på mitt upplägg på intervaller så är det denna vecka och nästa (vecka 1 & 2), 6 st intervaller med 40 sek sprint/spurt och 2 min vila. Jag kommer köra på 17 km/h på intervallerna och 8,5 km/h på vilan
Smält de båda chokladsorterna var för sig i vattenbad, eller i korta intervaller i mikron. Krispigt lätta bitar med mycket jordnötssmak och ett generöst täcke av choklad
Först körde jag såklart min morgoncardio men hade inte lust att stå och trampa 1 timme i långsamt tempo (1 timme är det jag kör just nu för att hålla formen till Fitnessfestivalen, sedan kommer jag minska för att kunna fokusera mer på styrkan i gymmet) så imorse körde jag intervaller på trappmaskinen istället och de såg ut som följer. Följ min blogg med Bloglovin 1 timme i långsamt tempo (1 timme är det jag kör just nu för att hålla formen till Fitnessfestivalen, sedan kommer jag minska för att kunna fokusera mer på styrkan i gymmet) så imorse körde jag intervaller på trappmaskinen istället och de såg ut som följer
Ställ in formen/skålen i mikrovågsugnen och kör på hög effekt i 20 sekunders intervaller. Med psykologitenta imorgon, julgodiskurs på måndag och en hel hög med jul- och decemberrelaterade aktiviteter känns det som om jag hade behövt ha några fler timmar på dygnet för att hinna sova lite mer… Men det ligger något i det där citatet jag såg i en almanacka för ett tag sedan
När jag gör chokladmousse finns det bara ett sätt jag gör det på som aldrig misslyckas. Det är en gelatinfri chokladmousse som blir riktigt fluffig, med mycket chokladsmak och väldigt stabil (perfekt om du vill göra tårtor med mycket fyllning mellan bottnarna)
Mina ben var lite möra från intervallerna jag gjorde igår. Så jag kommer öka lutningen på bandet till 4 eller 5% i 17 km/h och göra 6 intervaller á 40 sekunder med 2 minuters vila. Nästa vecka är det vecka 3 (av 16) och jag kommer då öka intervallerna till 7 stycken. 2 msk naturellt jordnötssmör + 1 msk till toppingen (jag använde Green Choice). 2 msk naturellt jordnötssmör + 1 msk till toppingen (jag använde Green Choice)
Rosta ankan i korta intervaller och rotera spettet mellan intervallerna. Dag 1. Förberedelser. Flambera ankan hastigt över öppen låga, så att alla kvarvarande fjun från plockningen försvinner
Hacka lite mynta och blanda med olivoljan + limesaft - ringla över hela salladen. Bara 3 dagar kvar av denna vecka och nu blir det bodypump & intervaller innan jobbet, så pepp
Lägg 100 gram mjölkchoklad i en skål och smält i mikrovågsugnen i 3 gånger 30 sekunders intervaller. Barnen gjorde även chokladpraliner från Bakboxen junior, här har vi gjort det enkelt för oss och har inte tempererat chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.