Crumble some meringues and sprinkle over the pie and finish off with a dust of icing sugar. Transfer the remaining pastry cream to the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment and mix until smooth
In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sourcream for a higher acid since I serve the mousse with white chocolate and white chocolate is, as everybody know, very sweet
The post Vegan sweet potato piewith coconut cream appeared first on Sofia von Porat. Thanksgiving isn’t something that’s celebrated in Sweden, but I like the idea of spending time with loved ones and appreciating everything we’ve been given in this life – and of course munching down on some sweet potato pie
instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
kvarg, add ice cream eller denna "yoghurt-kräm" jag gjort. instagram 100kitchenstories. Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
Till efterrätt gjorde jag en Banana CreamPie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana CreamPie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
De två bildminnena (för länkarna hittade jag såklart inte i min som ni säkert förstått långa favoritlista) gick i mitt huvud samman och bildade en BlueberryPie Cake
Serve with vanilla icecream or vanilla sauce. Fill the shell with the blueberry filling. If you have more dough to work with and want to decorate the pie, do this before baking
instagram 100kitchenstories. Jag har alltid tyckt om jordnötssmör, men det har aldrig varit den där "wow omg vad gott"-känslan som många har över denna matvara
Allt jag bakat efter Roy Fares recept är fantastiskt gott. Detta var inget undantag. Man skulle kunna tro att det blir väldigt sött men det var en bra balans
Koka en kolasås av kondenserad mjölk. Lägg konservburken (oöppnad) i en kastrull med vatten. Koka i 1,5 timme, fyll på med vatten efter behov så att den hela tiden är täckt, låt burken svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.