Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad
De två bildminnena (för länkarna hittade jag såklart inte i min som ni säkert förstått långa favoritlista) gick i mitt huvud samman och bildade en BlueberryPie Cake
De här är mina favoritplättar just nu. Fyllda med protein och antioxidanter från blåbären. Jag vill tipsa er om att understeka dem en aning, då blir de så där ljuvligt kladdiga
Som trogna läsare vet så älskar jag cheesecakes. En cheesecake är verkligen aldrig fel. Det enda "felet" med cheesecakes är att de är mäktiga, man vill ha mer än vad man förmår
BlueberryPie (vilket låter mycket godare än blåbärspaj). Håller just på och bakar inför fredagsfikat i morgon, och för att förekomma lite så tänkte jag lägga upp receptet här - så om jag har några nyfikna jobbarkompisar så får ni lite förhandsinformation om vad det blir för fika i morgon nu
Ingredienser - 24 små rutorBotten. 2,5 dl havremjöl. 2 msk kokossmör (mandelsmör går också bra). Tillräckligt med vatten eller mjölk för att det ska bli en formbar deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.