Blomkålsburgare med syrad rödlök, grönkålschips, sojabönskräm & paprikakräm
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sojabönskräm
  • 300 g kokta sojabönor
  • 1 vitlöksklyfta 1 – 1 1/2 tsk örtsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • Saften av 1/2 citron 1 1/2 msk tahini
  • 2 msk vatten
  • 1 1/2 tsk honung
  • Gör så här: Mixa alla ingredienser till en slät kräm, ställ i kylskåp så att smakerna får sätta sig.
  • Paprikakräm
  • 2 rostade röda paprikor, rostade på 225 C med salt, peppar och olja i ca 20-25 min i övre delen av ugnen
  • 230 g vita kokta bönor
  • 1/2 tsk örtsalt, mer efter behag
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 tsk mald ingefära
  • 1-2 tsk honung
  • 2 msk citronsaft
  • 1 mindre vitlöksklyfta
  • 2 msk vatten
  • Gör så här: Mixa alla ingredienser till en slät kräm. Ställ i kylskåpet så att smakerna får sätta sig.
  • Syrad rödlök
  • 1 rödlök 0.75 dl äppelcidervinäger
  • 2 1/2 msk kokossocker
  • 2 msk vatten
  • 1 krm örtsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.