Igår kväll inventerade jag min frys och insåg att jag nog har bakat lite mycket på sistone och behöver ha en liten rensning innan jag får baka något mer
Både den här vägen, på min Facebooksida, Instagram och inte minst via mina kokböcker. Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper
Nu på det nya året kommer jag att ägna mycket tid åt att träna och laga riktigt bra mat och mindre tid åt att vara aktiv på sociala medier, typ Facebook och Instagram
Men vi ska anstränga oss och det blir lite hälsotema här påbloggen under den närmaste tiden, vi börjar med en vintersallad som innehåller proteirik quinoa, och flera mycket nyttiga ingredienser som fänkål, ruccola, granatäpple och mandel
Eller på grillad kyckling med getost. Stryk ett generöst lager djävulssylt på en laxfilé. Stek i ugnen på 200 C ca 15 min beroende på laxbitens storlek och tjocklek
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.