Och just denna kakan är värd all uppmärksamhet, en chokladkaka med smak av apelsin. Smält smör och choklad i en stor tjockbottnad kastrull på låg värme
Apelsin kladdkaka med mörk chokladkräm och italiensk maräng. Ingredienser chokladkräm. Tvätta apelsinerna och skala av det yttersta skalet på apelsinen ( ej det vita, det blir beskt )
hacka chokladen och rör ner den. 11 dl koncentrerad apelsinjuice eller tropisk juice. 1100 g mörk blockchoklad. 1150 g rumsvarmt margarin 2 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker 3 ägg 4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl koncentrerad apelsinjuice eller tropisk juice 100 g mörk blockchokladsmörj och bröa en avlång form
Resultatet blev en cocktail med smak av vit choklad, apelsin och espresso. Men, ännu ett tag kan vi förvänta oss bitande kyla och mörka kvällar & nätter
När klockan ringde imorse klev jag upp och fyllde min väldigt stora kaffekopp med kaffe och mjölk (och några matskedar chokladprotein – har du inte provat
Häll upp smeten i formar på muffinsplåt, Tryck sedahn ner en ruta apelsinchoklad i varje form. Blanda ihop frostingen (färskost, florsocker, apelsinsaft samt gul karamellfärg), eventuellt kan mer eller mindre florsocker behövas beroende på hur mycket apelsinsaft du har i
Riv den mörka chokladen på den grövre delen av rivjärnet. Nu när våren smyger sig på så fick jag inspiration av citron och apelsin vilket jag tycker är fräscht, gott och nyttigt
Hälsa & Välmående. Choklad, apelsin och kokossmothieChoklad är fullt med antioxidanter och höga halter av flavonoler vilket har flera olika hälsoegenskaper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.