Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Servera med lättvispad grädde. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare
Bärpaj med kvargfyllning. Och med det så önskar jag er alla en riktigt fin helg. 200 g Digestivekex krossas och blandas med ca 90 g smält smör. 3 dl vispad grädde blandas med 2-3 dl kvarg, 1/2 dl socker och en tsk vaniljsocker
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Blanda bären med råsocker och eventuellt potatismjöl. Tärna smöret i småbitar och nyp ihop det med mjöl, vaniljsocker, bakpulver, citronskal, salt och strösocker
Det här är mitt bästa recept som är så lätt att röra ihop och fylla med ett paket frysta blåbär. Vi kunde då iallafall sitta ute i solen och grilla korv och äta blåbärspaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.