Blåbärsbröd i skördetid
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • På kvällen blandas till fördegen
  • 100 gram surdegsgrund
  • 300 gram ljummet vatten (3 dl)
  • 180 gram rågmjöl
  • 150 gram rågkross eller klippt råg
  • 3 dl hett vatten
  • 3 msk honung
  • Dag 2
  • Blanda samman fördegen, skållningen med
  • 300 gram färska blåbär
  • 150 gram rågmjöl
  • 150 gram pumpakärnor
  • 10 gram färsk jäst utrörd i ½ dl ljummet vatten
  • 20 gram salt
  • 650 gram vetemjöl (eko)
  • Blanda väl och låt jäsa i assistenten i 2 ½ timme eller
  • tills degen nått kanten på bunken

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.