Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Blanda grädde, florsockerochhallon. Arbeta gärna ihop degen till bottnen i en matberedare. Hallon curden ska vara avsvalnad innan den fylls i pajskalet så gör den i god tid
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten ochlaktosfri variant
underbart gott. )) Kolla gärna mina andra nyare recept. Låt bären halvtina och fördela dem i glas. Vispa samman vin, sockerochäggulor i en tjockbottnad kastrull över svag värme
Idag vart Kevin hemma ifrån skolan, han hostar nått så kopiöst så vi tog en extra lång frukost. Och jag har fått en påse med BodyDetox hemskickat ifrån myfittea som jag börjar med idag
Jag tömde frysen på bär vilket innebar hallonochblåbäroch lade till lite persikor, men precis som med den svenska varianten går det nog bra med alla typer av frukt och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.