Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en avlång ugnsfast form med smör. Vispa ihop ägg, ost och grädde. Fördela laxen, skuren i små bitar, och grönsaksblandningen i formen
Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer. Jag blandade björn- och renkött för att jag inte hade så mycket björnkött
Ta fram laxen i tid så den är tinad. Kapa till så du har en foliebit som är ca 30x30cm, placera laxen mitt på och fylla på med de andra ingredienserna, toppa med en klick smör och salt/peppar
Lägg ut den kakaofärgade gröten i form av Björne. havregrynsgröt. 1kakao. 1russin. 1korinter. 1röd vindruvaHär ser du alla klipp med Smart mellis från Sommarlov
Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
Bistro Björns chimichurri. När det är fint väder så vill man inte stå inne i köket och steka köttfärs. Ta ut köket på altanen istället och grilla ditt fredagsmys
Att krögaren Björn Frantzén är ett matgeni betvivlar vi inte ett ögonblick. Ugnsbakad lax med kål, mandlar och citronyoghurt 4 port (nästan som Björn Frantzén)
Eftersom jag vet att I har en PT nu och försöker tänka på vad hon äter, bjöds det på nyttigt fika Jag slängde ihop en urgod mandel/bärtårta ala Björn Ferry
Skär köttet i bitar ca 2 ca stora. Bryn i smöret i stekpanna och lägg över i grytan. Stör över mjöl och häll över skyn från pannan (vispa ur med lite vatten)
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist
Jag känner mig som en björn som gått i ide och vill sova i sisådär 6-7 månader. Zzzzzz. Nej jag skojar inte, jag känner mig verkligen trött på vintermörkret och kylan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.