Lite då och då under årens lopp så har vi gjort helstekt Kalkon och då gärna en stor Bjässe som denna på 6 kilo, blir supergott när man låter den vara i ugnen länge med stuffing i och massa tillbehör a'la American Style
Med hem från vår Österlenturné i fredags hade vi en bjässe till zucchini i bagaget, det verkar som att 2016 är ett bra år för just de där gröna böjarna och det är ju inte alls fel med tanke på hur mycket gott det kan bli av dom
När vi igår kväll spånade på dagens middag hade vi en favorit i repris på lut, men insåg att vår frys inte hyste in några kycklingfiléer för tillfället
6/7-10”Idag regnar det. Faktiskt väldigt mysigt. Det är tidig morgon. Efter en halv pava rödvin till gårdagens grillning så var jag trött men absolut inte bakis
Egentligen känner jag inte för att göra något idag, men jag måste ta och dammsuga av här hemma eftersom Lånehunden Tarzan varit här hemma och han fäller en del, idag kommer i alla fall hans matte och husse hem från Thailand så det känns ändå skönt att slippa det där ansvaret med *bjässen* ja för han är riktigt stor, och som är ute efter MAT precis heeeela tiden
torsdag, den 28 maj 2015, kl. 18. 58. Så var vi 3 då. Imorse föddes vår efterlängtade lilla Mini efter en långdragen igångsättning på grund av mammans höga blodtryck
Hej. Här kommer ett lite annorlunda inlägg än vad som brukar dyka upp här på bloggen. Nämligen något så nördigt som en liten kort introduktion av vad för olika pannor och grytor jag använder mig av när jag lagar min mat här hemma
Tomgången återkom och visst fortsatte bjässen att rulla på – det är rätt mycket massa i rörelse – men att vi hade fått upp sådan fart att det förelåg fara för urspårning eller krasch in i verkstaden, nej det var bara i hans huvud
Hej på er. Vad tiden rusar iväg. Jag har nu haft semester i två veckor redan, galet. Veckan som var for vi iväg på vår inbokade semestertripp, haft härliga roliga dagar
För några dagar sedan berättades det för mig att det amerikanska bryggeriet Stone som numer även har en filial i Berlin skulle ha en mega-tap-take-over i Köpenhamn med över 60 produkter kopplade på fat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.