Det är inte så att jag går omkring med en stor baguette framför ögonen dagarna i ända, eller att jag har stora cravings efter bröd även när jag inte ätit det på ett tag
Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad med lika delar mosade aronia och jordgubbar. Så jag gjorde ett litet test med samma tillvägagångssätt som min bästa svartvinbärssaft
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Pensla bullarna med ägg, strö på nötter och pärlsocker. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.