Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat
It's Trattoria's third birthday and I am so happy to share it with you guys. Jamenvisst så är det. Trattorian fyller tre år och det är ju egentligen helt galet
Idag fyller underbara, vackra Madame år och igår hade hon fest, en väldigt trevlig fest som slutade med att hatthyllan ramlade ner och en sovande Kristin i soffan
Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk
Att koka sin egen buljong är lite tidskrävande, men helt fantastiskt. Buljongen håller ungefär 1 vecka i kylen och passar till såser, soppor och i grytor
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
"A girl and her greens" tycker jag är en suverän titel på en kokbok. Brittiska stjärnkocken April Bloomfield lagar grönsaker med lika stor omsorg som om de vore kött eller fisk
Idag var det en vecka sen jag opererades, gått så fort men ändå känns det längre sen. Jag har försökt trappa ner lite på smärtstillande idag, går väl sådär, haft lite ondare såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.